Eşti aici

Mitsubishi Electric este prezent pe piata Europei din 1969. Este o regiune foarte importanta din punct de vedere a vinzarilor produselor Mitsubishi Electric. Piata europeana este foarte dezvoltate, competitiva si exigenta. Aici se vind produsele doar de calitate inalta adaptate la cerintele consumatorilor europeni. Acest lucru a identificat una din prioritatile companiei - dezvoltarea serviciului de intretinere si deservire postvinzare.

Astazi corporatia este reprezentata in Europa de o sucursala a sa - compania Mitsubishi Electric Europe B.V. cu sediul in Marea Britanie constituita din 9 filiale (Marea Britanie, Germania, Irlanda, Spania, Italia, Olanda, Portugalia, Franra si Suedia), precum si agentii din Rusia.

De asemenea, in Europa activeaza 2 sucursale si 2 centre de investigatii Mitsubishi Electric Corporation, care se afla in Marea Britanie si Franta. In Marea Britanie, Olanda si Cehia activeaza 9 uzine, care fabrica produsele Mitsubishi Electric si livreaza pe piata europeana si tarile CSI.

Залог успеха - точность и выполнение обязательств.

» наши контакты

Spre început