Eşti aici

 

Testarea unităților – componentă importantă a sistemului 

Toate unitățile trec  verificarea funcționalității completă. Spre exemplu, unitatea  internă este umplută cu agent frigorific pentru a verifica impermeabilitatea și lipsa zgomotului hidraulic în timp ce freonul trece prin shimbătorul de căldură. După aceasta, unitatea sub vacuum este conectată la un machet de unitatea externă, după ce funcționează 20 de minute. În timpul testării sunt controlate toate modurile și funcționalitatea telecomandei. De pe unitatea care funcționează sunt scoasei așa parametri cum ar fi nivelul zgomotului și consumul energiei, sunt controlate toate izolatoare. În același mod sunt testate unitățile externe. Tote noile modele trec prin trei teste speciale, dezvoltate la Mitsubishi Electric: lucru cu imitarea filtreror poluate și schimbătorilor de căldura, lucru în duș salin, precum și lucru cu unitatea externă localizată sub soarele. În fiecare zi înt-un laborator special al uzine unul sau două climatizatoare sunt supuse unor testări mai detaliate. Aici sunt determinate respectările tuturor parametrelor stabilite în specificație. 

 

Tesatrea la rezistența 

Toate unitățile trec  verificarea funcționalității completă. Spre exemplu, unitatea  internă este umplută cu agent frigorific pentru a verifica impermeabilitatea și lipsa zgomotului hidraulic în timp ce freonul trece prin shimbătorul de căldură. După aceasta, unitatea sub vacuum este conectată la un machet de unitatea externă, după ce funcționează 20 de minute. În timpul testării sunt controlate toate modurile și funcționalitatea telecomandei. De pe unitatea care funcționează sunt scoasei așa parametri cum ar fi nivelul zgomotului și consumul energiei, sunt controlate toate izolatoare. În același mod sunt testate unitățile externe. Tote noile modele trec prin trei teste speciale, dezvoltate la Mitsubishi Electric: lucru cu imitarea filtreror poluate și schimbătorilor de căldura, lucru în duș salin, precum și lucru cu unitatea externă localizată sub soarele În fiecare zi înt-un laborator special al uzine unul sau două climatizatoare sunt supuse unor testări mai detaliate. Aici sunt determinate respectările tuturor parametrelor stabilite în specificație. 

 

Testare în duș salin

Toate unitățile trec  verificarea funcționalității completă. Spre exemplu, unitatea  internă este umplută cu agent frigorific pentru a verifica impermeabilitatea și lipsa zgomotului hidraulic în timp ce freonul trece prin shimbătorul de căldură. După aceasta, unitatea sub vacuum este conectată la un machet de unitatea externă, după ce funcționează timp de 20 de minute. În timpul testării sunt controlate toate modurile și funcționalitatea telecomandei. De pe unitatea care funcționează sunt scoasei așa parametri cum ar fi nivelul zgomotului și consumul energiei, sunt controlate toate izolatoare. În același mod sunt testate unitățile externe. Tote noile modele trec prin trei teste speciale, dezvoltate la Mitsubishi Electric: lucru cu imitarea filtreror poluate și schimbătorilor de căldura, lucru în duș salin, precum și lucru cu unitatea externă localizată sub soarele. În fiecare zi înt-un laborator special al uzine unul sau două climatizatoare sunt supuse unor testări mai detaliate. Aici sunt determinate respectările tuturor parametrelor stabilite în specificație. 

 

Stresul termic

Toate unitățile trec  verificarea funcționalității completă. Spre exemplu, unitatea  internă este umplută cu agent frigorific pentru a verifica impermeabilitatea și lipsa zgomotului hidraulic în timp ce freonul trece prin shimbătorul de căldură. După aceasta, unitatea sub vacuum este conectată la un machet de unitatea externă, după ce funcționează 20 de minute. În timpul testării sunt controlate toate modurile și funcționalitatea telecomandei. De pe unitatea care funcționează sunt scoasei așa parametri cum ar fi nivelul zgomotului și consumul energiei, sunt controlate toate izolatoare. În același mod sunt testate unitățile externe. Tote noile modele trec prin trei teste speciale, dezvoltate la Mitsubishi Electric: lucru cu imitarea filtreror poluate și schimbătorilor de căldura, lucru în duș salin, precum și lucru cu unitatea externă localizată sub soarele. În fiecare zi înt-un laborator special al uzine unul sau două climatizatoare sunt supuse unor testări mai detaliate. Aici sunt determinate respectările tuturor parametrelor stabilite în specificație. 

 

Experiment "Taifun"

Verificarea funcționalității unităților externe în condițiile fluxului de aer puternic— imitarea vînturilor puternice.

 

Spre început