Eşti aici

Unul dintre celel mai silențioase climatizatoare

Rezistenșa redusă la fluxul de aer , fluxul aerului înalt la un conusm redus al energiei electrice, tehnologii speciale de reducere a nivelului de zgomot...

Dezvoltatorii Mitsubishi Electric sunt convinși că climatizator ideal trebuie să răcească spatiul absolut silențios. Nivelul redus de zgomot este una dintre caracteristicile esențiale a oricărui nou sistem.Climatizatoare de la Mitsubishi electric contribuie la menținerea celui mai înalt confort acustic, la minimizarea zgomotului, datorită grijii avute în proiectare și la detaliile constructive.

 

 

Unități interne: nivelul zgomotului minim 19 dB

La unități interne este folosit schimbător de căldură poligonal cu suprafață mare și rezistență redusă la fluxul de aer. La rotația redusă  și viteza liniară a lamelor scăzută, ventilatorul cu diametru extins crează fluxul de aer necesar. Reducerea rezistenței aerodinamice precum și eliminarea zgomotului motorului a permis asigurarea  unui nivel redus de zgomot a unităților interioare a sistemelor de condiționare a aerului.

 

Unități externe: nivelul zgomotului redus în locul instalării  echipamentului

Ventilatorul și grila de protecție a unității externe sunt proiectate su scopul de a minimiza rezistența la fluxul de aer și de a reduce nivelul zgomotului. Modul de nivel scăzut al zgomotului se activează automat atunci, cînd temperatura aerului din exterior scade. În acest mod nivelul zgomotulu este redus cu 3 dB, ce corespunde unei reduceri  de presiune sonoră de 2 ori. Acest mod poate fi pornit la semnalul cronometrului extern.

 

Minimizarea zgomotului al agentului frigorific

Suprarăcirea agentului frigorific condensat  în schimătorul căldurii a unității externe crește în refrigirent, instalat succesiv cu capacitor. Datorita acestui fapt agent frigorific este furnizat la supapa de dilatare a blocului intern sau blocului repartitor în starea optimă (lipsesc bule al agentului frigorific volatil) indiferent de lungimea și rezistența conductei de freon, precum și de diferența de înălțime între dispozitive. 

 

Spre început