Eşti aici

Tehnologii avansate determină un microclimat confortabil

Tehnologii avansate de filtrare sunt folosite pentru curățarea aerului și eliminarea mirosurilor. Dezvoltările originale de design crează un flux de aer puternic și silențios, care asigură răcirea și încălzirea constantă a aerului în spațiu. Confort Mitsubishi Electric – este temperatura «corectă» în spațiu, precum și aer curat și liniște.

Sistemul de filtrare Dual Plasma

Datorită principiului său de funcționare, noul sistem Dual Plasma colectează praful de defirite deminsiuni, precum și toate aromatele. Principiul de funcționare a filtrului plasma-catalitic este bazat pe ionizarea moleculelor, descompunerea moleculeror de deminsiuni mari înt-un cîmp electric puternic și neitralizarea radicalelor cu ajutorul catalizatorului.

Eficiența filtrului plasma dublu 

Aer poluat trece prin reactorul de evacuare a gazelor. Sub influența plazmei de temperatura scăzută  are loc polarizarea particulelor prafului, care se așază pe elementele primei secțiunii a filtrului. În plus, în cîmpul electric puternic  are loc distrugerea compuselor chimice, după ce molecule și atomi a fragmentelor sunt oxidați pe catalizator. Produsele de oxidare sunt colectate pe al doilea element al filtrului.

Atunci cînd elementele filtrului sunt pline, pe panoul indicator se aprinde diodul de lumină «Plasma wash». Aceasta înseamnă ca elementele ar trebui să fie scoase și spălate cu apă. Este important că durata de viață a filtrelor  Dual Plasma este practic nelimitat.

Pe lîngă faptul că Dual Plasma curăță aerul, acesta îl umplă cu anioni. Anioni  (ioni încărcate negativ) au un efect benefic asupra organismului uman, îmbunătățesc starea, precum și sporesc operabilitatea.  

Repartizarea teperaturii optimă 

Compania Mitsubishi Electric a dezvoltat o tehnologie de măsurare de la distanță a temperaturii suprafeței cu un senzor infraroșu (I-SEE senzor). Apariția acestei tehnologii este legată cu faptul că cea mai mare parte din viața sa utilizatorii din Japonia își petrec pe podea. De aceea, foarte des  temperatura pe suprafața podelei este mult mai importantă decît tempratura aerului abstractă. «Ochiul» infraroșiu scanează sectorul spațial 150și măsoară temperatura.  

În cazul în care, conform rezultatelor de măsurare la distanță a fost observată «pata» mai caldă sau mai rece, miicroprocessor dă comanda, microprocessor dă comanda unității jaluzelilor verticale sau gorizontale, care direcționează aerul în punct potrivit. Acest lucru asigură temperatura practic constantă în întreg spațiu, indifrent de dimensiunile acestei, și cel mai important de la locația acestui. Este imposibil de a supraestima benificiile acestei metode, spre exemplu cemera pentru copii. .

Spre început