Eşti aici

Nakatsugawa Works

Nakatsugawa Works

Uzina Mitsubishi Electric Nakatsugawa Works (MELNAK) a fost construită în anul 1943. Iniţial, în uzina dată s-au produs armament și muniţii. În prezent, în uzină lucrează circa 1000 oameni și sînt produse diverse echipamente de ventilaţie. În uzină există o sală expoziţională mare, unde este prezentată producţia uzinei și metodele de folosire a acesteia.

Shizuoka Works

Shizuoka Works

Uzina Mitsubishi Electric Shizuoka Works s-a deschis în 1954. Prima producţie a companiei este considerată produs de lux pentru perioada dată, și anume frigiderul de uz casnic. Preţul unui frigider era de 6 ori mai mare decît salariul mediu în Japonia. Acum, frigiderele de uz casnic Mitsubishi Electric sînt cele mai scumpe și sofisticate din Japonia. Mai tîrziu au apărut atelierele pentru producerea echipamentului HVAC, care, cu timpul, au acoperit cea mai mare parte din programul de producţie. În prezent, în uzină sînt fabricate sistemele de condiţionare a aerului de uz casnic și semi-industrial destinate pieţelor japoneze și europene.

Air Conditioning & Refrigeration Systems Works

Air Conditioning & Refrigeration Systems Works

Uzina Mitsubishi Electric Air Conditioning & Refrigeration Systems Works este constituită din două întreprinderi, care se află în orașele Nagasaki și Wakayama. Wakayama Works produce sisteme de climatizare multizonale VRF (unităţi exterioare și o parte din unităţi interioare) și răcitoare (chillere). O impresie puternică o face "laboratorul" de testare a uzinei, care este, de fapt o secţie cu o mulţime de camere climatice. Zilnic, acest laborator efectuează diverse teste și încercări: testarea de modele noi și componente, precum și uzura sistemului în procesul încercărilor de laborator a resurselor de muncă. 

Mitsubishi Electric Air Conditioning Systems Europe Ltd.

Mitsubishi Electric Air Conditioning Systems Europe Ltd.

Uzina Mitsubishi Electric Air Conditioning Systems Europe Ltd., fiind una din cele mai tinere întreprinderi Mitsubishi Electric, a fost deschisă în 1994 în orașul Livingston, Scoţia. Întreprinderea produce sisteme semi-industriale cu unităţi interioare de tip canal și casetă solicitate pe piaţa europeană.

Mitsubishi Electric Consumer Products (Thailand) Co., Ltd.

Mitsubishi Electric Consumer Products (Thailand) Co., Ltd.


Uzina Mitsubishi Electric Consumer Products (Thailand) Co., Ltd. amplasată în Tailanda în apropierea orașului Bangkok, a fost deschisă în 1989. În prezent, uzina deţine cele mai înalt tehnologizate linii de asamblare. O perioadă îndelungată, uzina a produs split-sisteme de uz casnic, atingând capacitatea de producţie de 1 milion sisteme anual. În prezent, capacitatea uzinei s-a mărit datorită construcţiei unei secţii noi, iar începând cu 2007, uzina a început să producă o cantitate semnificativă din seria de sisteme de semi-industriale Mitsubishi Electric.

Siam Compressor Industry Co., Ltd.

Uzina producătoare de compresoare Siam Compressor Industry Co., Ltd. a fost deschisă pe 25 mai 1990 în Thailanda. Întreprinderea produce compresoare rotative și de tip spirală marca Mitsubishi Electric, care se bucură de o reputaţie excelentă în rîndul producătorilor de aparate de aer condiţionat. Capacităţile de producţie permit atît furnizarea neîntreruptă a confiţionerelor marca Mitsubishi Electric Consumer Products (Thailand) Co., Ltd. la uzină cît și vînzarea compresoarelor la bucată. Deseori, producătorii de alte mărci aplică logotipul Mitsubishi Electric pe condiţionere sale, iar, mai jos indică o înscripţie mică «compressor inside». Există și alte întreprinderi, care produc compresoare pentru condiţionere, cum ar fi Wakayama Works (compresoare puternice de tip scroll, pentru sisteme VRF și compresoare cu șurub pentru chillere), precum și Shizuoka Works (compresoare pentru sisteme de uz casnic și frigidere).

 

Spre început